Човек построи две кули за котките си и те ги обожават

Котките са катерачи по рождение и повечето от тях се радват да бъдат на високи места. Независимо дали е на висок рафт или в горната част на хладилника, котетата се чувстват наистина удобно в горната половина на стаята, като наблюдават околностите под тях с по-голяма увереност.

Наскоро Роб Куту от Уиндзор, Кънектикът, решил да възприеме тези инстинкти на своите котки – Зак и Савана и им построил две епични кули. Добре изработените структури им осигуряват както комфорт, така и забавление. „По-голямата кула е построена последна и е почти завършена“, сподели Роб. „Тя включва някои промени в дизайна, базирани на начина, по който котките са взаимодействали с първата, като балкони и кацане на палубата.

Любителят на котките разказва, че материалните разходи за проекта все още нарастват и в момента са около 3500 долара плюс тона труд, който е вложил. Но всичко си заслужавало. „Зак участва много от самото начало. Не мога дори да намеря дума, която най-добре описва колко ги обича и колко ги използва. „

Източник: boredpanda.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *