Снимки, които доказват, че котките сфинкс не са най-добрите фотомодели

Какво е фотогенична котка? Тази, която има пищна козина? Величествени мустаци? Какъвто и да е отговорът ви, вероятно не сте мислили за сфинксове, когато четете въпроса ни. Но не се чувствайте зле за това. Собствениците на тези горди котки вероятно не биха спорили с вас за това.

Всъщност понякога те дори се подиграват с домашните си любимци, че не могат да направят добра снимка, публикувайки своите неуморими снимки онлайн, за да ги видят всички. Някои от тези котета ни напомнят на Доби от Хари Потър , някои приличат на прилепи, но едно е сигурно: има много сфинксове, които няма да вървят по подиума. Моделирането просто не е за тях. Продължете да превъртате и разгледайте колекцията ни на някои от най-смешните снимки на котка Sphynx.

Независимо какво мислите за начина, по който изглеждат сфинксовете, има вероятност да не можете да устоите на тяхната личност. Да се ​​каже, че са оживени, би било подценяване. Тези котета са истински акробати.

Сфинксовете са много предани и лоялни. Те са известни с това, че следят хората си из къщата, размахват опашките си почти като кучета, месят с подплатените си пръсти и мъркат от наслада от радостта просто да бъдат близо до любимите си стопани.

Сфинксовете искат стопаните им да оценяват усилията им и изискват безусловното внимание на собственика си.

Тези котета също могат да бъдат и пакостници. В крайна сметка, въпреки неортодоксалния си външен вид, те все още са изцяло котки, с цялата мистерия и чар, които очароваха човечеството в продължение на хиляди години. Въпреки, че сфинксите може да не са за всеки, уникалният им външен вид и неустоим темперамент са спечелили сърцата по целия свят.


Източник: boredpanda

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *