Баща прави 14 метров динозавър, който се ползва за фитнес и детска площадка

Виждали сме вече огромен брой страхотни татковци, които направиха невероятни неща за своите жени, деца, родители, баби и дядовци. Днес имаме още един, който се присъединява към редиците на невероятни татковци. Матю Косман, наскоро сподели своя проект „Направи си сам“ с епични пропорции: гигантска площадка „всичко в едно“ във формата на динозавър.

На 6 май Косман сподели стъпка по стъпка ръководство за това как е изградил детска площадка за децата. Въпреки това, вместо да предприеме традиционния маршрут за изграждане на скучна фитнес зала в джунглата със скучна колиба, скучна пързалка и скучен набор от скучни люлки, той (с помощта на брат си) проектирал и изградил на цял динозавър -тематична площадка.

„Наистина направих това и го споделих за забавление. Това е моята страст – правя забавни неща за мен, защото никой няма да ми плати, за да изградя тези луди неща. Имам история в аерокосмическото инженерство, така че това изигра голяма роля тук “, обясни Косман.

Разнообразие от материали влязоха в изграждането на динозавъра, включително структурна стомана и дърво, пяна, пилешка тел, въглерод, интегриран в фибростъкло и епоксид, кевлар, различни бои и керамични пълнители, както и редица много други компоненти, независимо дали са функционални , структурна или естетична. Забавен факт: 24 000 паунда бетон бяха използвани за основата, така че динозавърът да не се преобърне.

Източник: boredpanda.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *